Vliegvisgroep The Leader

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Vliegbinden Bindavonden Een impressie van een bindavond

Een impressie van een bindavond

E-mailadres Afdrukken PDF

De bindavonden in onze nieuwe bindlocatie bij de Petanque Vereniging Nieuwegein aan de Galacopperzoom 1 te Nieuwegein worden prima bezocht. Alle leden die er al geweest zijn, niet een uitgezonderd, vinden de nieuwe locatie een vooruitgang ten opzichte van de vorige Klein Galgenwaard.
Niet alleen het onderkomen om te binden is moderner en gezelliger, maar ook de gehele sfeer er omheen is zeer de moeite waard om naar de bindavonden te gaan. In de locatie is zoals inmiddels wel bekend de Jeu de Boules vereniging gehuisvest. Ook wordt de locatie gebruikt door meerdere verenigingen zoals de klaverjasvereniging uit de wijk Galecop.
Door middel van een handig schuifwandensysteem kunnen alle ruimten vergroot of verkleind en afzonderlijk afgeschot worden waardoor er op een avond meerdere verenigingen zonder dat die elkaar in de weg zitten gebruik kunnen maken van het gebouw.

 

leader maart_2011_1
De beginnerstafel

 

Op de eerste bindavond in de nieuwe locatie hebben we getracht in een voor ons afgeschotte ruimte de bindavond te realiseren. Met ons optimisme dachten wij bij de eerste kennismaking in de locatie en de eerste keuze in de beschikbare ruimte die er voorhanden was, dat wij in het eerste lokaal wel genoeg ruimte zouden hebben, maar na de eerste bindavond bleek al gauw dat we toch wat meer ruimte nodig hadden, het was toch iets te krap. Dit kwam, omdat wij altijd een aantal tafels aan elkaar moeten schuiven voor het creëren van de "hoeken" voor de beginners, de gevorderden en de speciale vliegen die op het programma staan, wat toch altijd meer ruimte vergt. Ook i.v.m. het geluid van de onderlinge groepen, was er meer ruimte nodig, het was te rumoerig zo bleek na de eerste bindavond.

 

leader maart_2011_2
John knipt zijn vlieg in de juiste vormleader maart_2011_3
Tim met zijn specialiteit, de Zeeforelvlieg


Het uitbreiden van de ruimte voor The Leader was geen probleem, want in overleg met de beheerder van de locatie werd er een aantal meters meer voor ons gereserveerd waardoor er meer ruimte werd gerealiseerd.

Op de bindavonden als wij aanwezig zijn, zijn er ook altijd de leden van de genoemde vereniging aanwezig wat het drinken van een kopje koffie of een glaasje fris aan de bar een zeer gezellige bedoeling geeft. Aan de grote in de gemeenschappelijke ruimte staande bar waar alle aanwezigen in het gebouw terecht kunnen, zijn niet alleen voor de bierliefhebbers verschillende soorten buitenlandse biertjes te koop, ook een broodje met een warme bal of zelf een patatje met mayonaise is er verkrijgbaar.

 

leader maart_2011_4
Terwijl Wilbert al pratend achterover leunt, zijn Peter en Carlo vol concentratie

Het geheel in samenzijn met de leden van de andere club, maakt het reuze gezellig. Voor diegenen die nog niet op de nieuwe bindlocatie geweest zijn, schroom niet er is zelfs volop parkeergelegenheid.

leader maart_2011_5
Steef is vol aandacht bezig met een paraloopvlieg

 

Laatst aangepast op woensdag 21 september 2011 21:06  

Laatste reacties

Inlog formulier


Kalender

Augustus 2020
M D W D V Z Z
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Agenda

Geen evenementen
Banner