Vliegvisgroep The Leader

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Traditional hengelsport (sponsor)
Traditional

Traditional nieuwtjes

E-mailadres Afdrukken PDF

Bij Traditional in Utecht zitten ze niet stil; behalve de alom bekende winkel is er een speciale clubruimte waar allerlei activiteiten worden gehouden.
Aan de vlakbij gelegen Haarrijnse plassen kan je de gratis Freeclass Speycasten volgen en sinds kort is er op amper 10 minuten van de winkel een mogelijkheid om aan je nieuwe bij Traditional aangeschafte hengel een forel te vangen aan de forelplas De Ruigenhoek en het eerste uur is op Ton Temming’s rekening.
Ook is er mogelijkheid om vliegwerples te krijgen aan de forelplas of privéles speycasten aan de Haarrijnse plassen.
Noteer alvast in je agenda: 5 januari “De dag van de Zalm en de Steelhead” m.m.v. Jeroen Wöhe en Menno van Dam, van te voren aanmelden s.v.p. De laatste twee zaterdagen van januari en alle vier van februari houden wij onze jaarlijkse “Traditional Vliegbindzesdaagse”. Verder zal er nog een speciale Textreme binddag worden gehouden, een Noorwegen/Glomma dag en een Cuba- en zalmvliegen dag.
Natuurlijk heeft Traditional ook een site www.traditional.nl en sinds kort is de Traditional outlet site geopend: www.traditional-outlet.nl
Kortom, daar in Utrecht gebeurt nog al wat.

 

Orvis Helios vliegenhengels

E-mailadres Afdrukken PDF

Orvis Helios vliegenhengels zijn de lichtste en gevoeligste hengels, ze werpen als een streep en vissen enorm fijn door het directe contact met de vis. Er zijn nog enkele modellen uit de collectie 2012, profiteer nu tijdelijk van de extra korting, die wel kan oplopen tot zo’n honderdenveertig euro. Lecerbare modellen:                   Lijn: #3 Lengte: 7ft.6inch Actie: Mid Flex 7.5,  Lijn: #4 Lengte: 8ft.6inch Actie: Mid Flex 6.5, Lijn: #5 Lengte: 9ft.0inch Actie: Tip Flex 9.5, Lijn: #8 Lengte: 9ft.0inch Actie: Tip Flex 9.5

 

Textreme

E-mailadres Afdrukken PDF

Het Italiaanse merk Textreme levert geweldig bindmateriaal. Voor een grote collectie van dit merk, moet je maar eens naar Utrecht rijden, wij kunnen je ook vertellen wat je ermee kunt binden en hoe je het moet doen. In het assortiment vind je  o.a. binddraad, easydub, chenille, cactuschenille, flash, extra longhair, twisted thread.

 

Fish-Skull

E-mailadres Afdrukken PDF

Wij hebben het nieuwe Fish-Skull assortiment 2013 binnen gekregen. De Fish-Skull heads hadden wij al geruime tijd in ons assortiment en dat is nu uitgebreid met Sculpin Helmets, Frantic Tails en Articulated Shanks. Stuk voor stuk producten die het vliegbinden zullen verrijken.

 

Thinkfish

E-mailadres Afdrukken PDF

Thinkfish is een merk dat je gerust vernieuwend mag noemen. Dit komt tot uiting in doordachte vormgeving en perfecte kwaliteit van hun producten.

Het Thinkpad systeem van Thinkfish bestaat uit vliegendozen met doorzichtig deksel en magnetische sluiting en een uitneembaar interieur dat in verschillende uitvoeringen is te verkrijgen. De losse interieurs kunnen in de grote verzamelbox worden opgeborgen. Er kunnen maar liefst acht interieurs in de verzamelbox worden gedaan en twee complete vliegendozen. Alles is compact en in stevig kunststof uitgevoerd. De box is geheel geventileerd en heeft een stevige draagriem met aan de zijkanten twee lussen met klittenband en een ruimte om de twee vliegendozen in op te bergen. Alles is los verkrijgbaar en de verzamelbox wordt geleverd met vier interieurs. De verschillende interieurs zijn verkrijgbaar voor droge vlieg, nimf, lures, saltwater en streamers. Afmetingen: Vliegendoos 17 cm. x 8.5 cm. x 2 cm., Verzamelbox 20 cm. x 20 cm. x 2 cm.

De Thinkfish Bold Large Arbor flyreel heeft een inhaal hendel, waarmee je semi-automatisch de lijn kan innemen d.m.v. van een ingenieus veermechanisme. De inhaalsnelheid is 1.2 meter per keer. De speciale schijfslip zorgt voor een perfecte slipwerking De ergonomisch gevormde hendel staat in lijn met de hengel en is links en rechts uitgebalanceerd vanuit het middelpunt van de reelhouder. Roestvrijstalen veren, ratels en schroeven, geanodiseerde Nituff aluminium versnelling en de tandwielen, hendel, spoel, huis, voet en lijnvenster zijn gemaakt van ruimtevaart chroom aluminium. Wordt geleverd in een neopreen tasje en luxe geschenkdoos, ideaal geschikt als cadeau. Diameter 89.7 mm. Breedte 41.7 mm., gewicht 184 gram. Capaciteit: geschikt vanaf negen voets hengel voor een vier lijn, WF6F + 60 yards backing 20 lbs., WF7F + 40yards backing 20 lbs. dacron backing. Bij gebruik van gelspun backing is de backing capaciteit ongeveer drie keer zo groot. Garantie 2 jaar vervanging van de hele reel. Daarna gratis reparatie, echter tegen betaling van eventuele verzendkosten.

Het Thinkfish shirt is speciaal gemaakt voor buitensporters en vissers. Deze overhemden zijn gemaakt van een degelijke winddichte en ademende stof die vochtwerend is. De hemden zijn ruim gesneden en geven uitstekende ventilatie. Er zijn twee modellen met verschillende zakken voor de actieve visser.

 

Thinkfish Flypad_Meivlieg

Laatst aangepast op woensdag 05 december 2012 19:42
 


Pagina 1 van 2

Laatste reacties

Inlog formulier


Kalender

Juli 2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Agenda

Geen evenementen
Banner